About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Hoe heeft gegevensbeheer de prestaties van de ICU verbeterd?

De ICU is een hoogtechnologische omgeving waar elke patiëntgegevens duizenden datapunten per dag genereren. De meeste van deze gegevens worden echter meestal verspild, waardoor de kans wordt gemist om deze gegevens te gebruiken om het patiëntprofiel te begrijpen en de resultaten te verbeteren. Gedurende vele jaren gebruiken intensivisten individuele patiëntgegevens om
de ernst en het traject van orgaan falen te monitoren en te volgen met veelgebruikte scoresystemen zoals de SOFA-score en geaggregeerde ICU-gegevens met behulp van informatie over fysiologie en patiëntkenmerken om de ernst van de ziekte en prognostische scores te genereren, zoals de SAPS- en APACHE-scores die niet bijdragen aan de behandeling van individuele patiënten, maar kunnen worden gebruikt om de globale ernst van de ziekte van een populatie te evalueren en schattingen te maken van de werkzaamheid van de ICU door middel van gestandaardiseerde sterftecijfers.

Download het bestand om het volledige materiaal te lezen.

MATERIAAL DOWNLOADEN

Leave a Reply