About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

5th MICA National Day

Wij nodigen u graag uit op de 5 Th MICA National Day, een baanbrekend evenement voor de gezondheidszorg en het beheer van kritieke zorg in België.

Wat is de MICA National Day?

De MICA National Day is een prestigieuze bijeenkomst die gerenommeerde Belgische en mondiale sprekers samenbrengt met artsen en gezondheidszorgprofessionals die het Epimed Monitor ICU system gebruiken als het officiële tool in het MICA Program. Dit evenement dient als forum voor een verrijkende uitwisseling van ervaringen, inzichten en innovaties op het gebied van Intensive Care Units (ICU’s).

Bespreek cruciale onderwerpen

Tijdens dit evenement gaan we dieper in op een aantal cruciale onderwerpen die van grote invloed zijn op de gezondheidszorg. Onze discussies gaan onder meer over:

  • Kwaliteits- en prestatie-indicatoren van ICU’s: Verkrijg waardevolle inzichten in de prestatiestatistieken die superieure kritieke zorg bevorderen.
  • Benchmarking: Ontdek benchmarkingtechnieken die de gezondheidszorgstandaarden in België kunnen verbeteren.
  • Epidemiologisch profiel van ICU-patiënten in België: Analyseer de demografische en medische achtergrond van patiënten op de Belgische ICU’s. Ontdek hoe deze gegevens de toewijzing van zorg en resources kunnen verbeteren.

Bevestigde Sprekers:

  • Prof. Dr. Kirsten Colpaert
  • Prof. Dr. Serge Brimoulle
  • Dr. Tom Fivez
  • Dr. Dieter Mesotten
  • Dr. Jorge Salluh

6 oktober, 2023 – Het Hotel – Brussel

Open voor Belgische intensive care-artsen

Dit jaar staat de MICA National Day open voor artsen die nog geen deel uitmaken van het MICA Program.

Profiteer van deze gelegenheid om:

  • Leer meer over het Belgische Nationale ICU-register en haar bijdrage aan het verbeteren van de patiëntenzorg door de onschatbare inzichten en gegevens te verkennen die via het register worden verzameld.
  • Ontdek hoe u deel kunt nemen aan het MICA Program. Als u geïnteresseerd bent in het MICA Program en de voordelen ervan, zal ons evenement u voorzien van de nodige informatie om deel uit te maken van dit transformatieve initiatief.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een baanbrekend evenement dat de toekomst van de intensive care in België vorm zal geven. Bezoek ons op de MICA National Day en ben een voorloper op het gebied van innovatie en kennisdeling in de gezondheidszorg.

Samen kunnen we de zorg op de intensive care verbeteren, de kwaliteit versterken en een gezondere toekomst voor iedereen opbouwen.