About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Belgisch Nationaal ICU Register

Het MICA-programma (Monitoring Intensive Care Activities) is ontworpen door het Belgische Ministerie van Volksgezondheid en het Intensive Care College en heeft tot doel het gebruik van kwaliteits- en prestatie-indicatoren op Belgische ICUs aan te moedigen, naast het bijdragen met gegevens aan het Nationaal Register, waardoor de kennis over het epidemiologische profiel van intensive care en hoog complexe patiënten in België vergroot.

BELGISCH

ICU PROFIELEN

0
Opname
0
Ziekenhuizen
0
ICUs
0
Bedden

Waarom lid worden van de MICA-programma?

Het MICA-programma werd in 2017 gevalideerd en goedgekeurd door gerenommeerde Belgische ziekenhuizen. Het stimuleert het beheer van de ICU door middel van kwaliteits- en prestatie-indicatoren en helpt zo de kwaliteit van de Belgische intensive care geneeskunde te verbeteren. Dergelijke indicatoren kunnen ook worden gebruikt bij de besluitvorming voor een betere toewijzing van middelen en best practices, waardoor de patiëntveiligheid wordt gewaarborgd. Bovendien vullen de gegevens automatisch de database van de Belgische Nationaal ICU Register, wat een van de hoofddoelstellingen van het MICA-project is, waardoor de analyse van het epidemiologische profiel van patiënten op de Intensive Care afdelingen in België mogelijk wordt.

Lees het officiële document van de overheid over het MICA-programma. Download het document: Frans of Nederlands

Hoe werkt het
MICA-programma?

Integratie met PDMS/ ADT ziekenhuissystemen ICU kwaliteits- en prestatie-indicatoren Klinische gegevens invoeren Integratie met laboratoriumgegevens Real time benchmarking Belgisch ICU Nationaal Register