About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

We moeten voorbereid zijn op nieuwe uitbraken en gezondheidscrises: een perspectief voor ICU’s

In de jaren 2020 en 2021 heeft de SARS-COV2 (COVID-19)-pandemie een ongekend aantal patiënten met ernstige longontsteking veroorzaakt, die ziekenhuisopname en intensieve verzorging nodig hadden. In deze maanden zagen we de verzadiging en ineenstorting van de gezondheidsstelsels, en de hoge menselijke en financiële prijs van het niet kunnen bieden van voldoende tijd en intensieve zorg aan de meest ernstige patiënten.
Grote inspanningen werden onder meer geleverd door gezondheidswerkers, regeringen en de particuliere sector om het aantal IC-bedden uit te breiden, ze uit te rusten en professionals in staat te stellen er te werken. Deze acties hebben de pandemische catastrofe gedeeltelijk afgezwakt, waardoor geavanceerde levensondersteuning voor ernstig gewonde patiënten met COVID-19 mogelijk werd. Op dit moment, met de algemene vermindering van het aantal gevallen, met inbegrip van ernstige gevallen, kunnen we ons alleen maar voorstellen wat de erfenis van deze pandemie zal zijn voor de toekomst van IC’s.

Download het bestand om het volledige materiaal te lezen.

MATERIAAL DOWNLOADEN

Leave a Reply