About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Top vijf prioriteiten voor een nieuwe ICU-directeur tijdens het eerste jaar

Tijdens het eerste jaar moet de IC-directeur een momentopname maken van de IC-situatie en tijd en middelen investeren in het verzamelen van goede en reële gegevens die de prioriteiten van de zorg en het management zullen sturen. Daarna moet worden overwogen basisprotocollen in te voeren en een programma op te zetten om het personeel te betrekken bij en te beschermen tegen burn-out. Ten slotte stellen we voor om onderzoeks- en onderwijsactiviteiten in de routine van de IC te integreren.

Inleiding
De rol van een intensievezorgafdeling (IC)-directeur vertegenwoordigt zowel een enorme kans als een enorme verantwoordelijkheid. Een belangrijke vraag is “hoe prioriteert u uw acties” in het geval u gepromoveerd bent in uw eigen instelling of als u aangenomen bent en niet veel weet over uw nieuwe team en de nieuwe omgeving. In dit korte overzicht stellen we top vijf prioriteiten voor een nieuwe IC-directeur tijdens het eerste jaar voor.

Download het bestand om het volledige materiaal te lezen.

MATERIAAL DOWNLOADEN

Leave a Reply