About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Het belang van het inschatten van de verblijfsduur van een patiënt op de ICU

Waarom de verblijfsduur op een IC inschatten?
In een scenario waarin de druk toeneemt om de doelmatigheid in de ziekenhuissector te verhogen, is het veilig verkorten van de opnameduur, vooral voor IC-patiënten, een strategie die alom wordt aanbevolen. Om deze strategie goed uit te voeren, is het van essentieel belang de duur van de ziekenhuisopname nauwkeurig in te schatten.
Het genereren van inschattingen kan nuttig zijn voor een reeks maatstaven, zoals:

  • Het identificeren van patiënten met een langdurig hoog risico en het implementeren van specifieke zorgplannen voor deze patiënten;
  • Inschatten en plannen van IC-zorgcapaciteit en -stroom (leegstand voor electieve operaties en overplaatsingen van patiënten);
  • Maak benchmarking mogelijk aan de hand van voor risicogecorrigeerde maatregelen, zodat de gemiddelde verblijfsduur tussen verschillende IC’s op een eerlijke manier kan worden vergeleken.

Wat is een langdurig verblijf op een IC?
De huidige definities van langdurig verblijf variëren (zeven, tien of veertien dagen) naar gelang van het profiel van de eenheden en de patiënten. Wij zijn echter van mening dat deze logica geen correcte evaluatie inhoudt van wat in feite een langdurig verblijf is, aangezien de hoofddiagnose van de patiënt van grote invloed is op de definitie van wat passend of normaal zou zijn.

Download het bestand om het volledige materiaal te lezen.

MATERIAAL DOWNLOADEN

Leave a Reply